De blog van Linda

Hallo!
Ik ben Linda, hier kun je meer informatie over mijn werk en mijn leven vinden.
Op deze blog deel ik graag mijn ervaring met jullie.

SPANISH ICE CREAM.

Zo’n mooi ontworpen ijsje moest vastgelegd worden op doek, dat is hout geworden formaat 30 x 40 Cm

Wat is een werkplek belangrijk zeker in Amsterdam

Wat is een werkplek belangrijk zeker in Amsterdam. Een gezellige werkplek is zo fijn zeker in Amsterdam. Ik werk al heel lang vanuit huis. Een mooie lichte werkplek heb ik daar met zicht over de gehele Albertcuypmarkt. Een geweldige

6 WEKEN VAKANTIE HEERLIJK

Oohh wat was het heerlijk, 6 weken vakantie. Dat was heel lang geleden. En ik had het ook echt verdient en mijn gezin ook. Ik ga altijd maar door maar dat is eigenlijk niet goed voor je Het buitenchaletje in Kijduin heeft me gered zeker in Corona tijd anders was ik zeker overspannen geworden. Want […]

Meer artikelen