De blog van Linda

Hallo!
Ik ben Linda, hier kun je meer informatie over mijn werk en mijn leven vinden.
Op deze blog deel ik graag mijn ervaring met jullie.

Einde Expositie Tegenstellingen

Mijn eerste expositie Tegenstellingen is afgelopen. Wat was het leuk veel enthousiaste reacties gehad. En er is zelfs een schilderij verkocht en verschillende nieuwe aanvragen. Dus conclusie expositie heeft geholpen om meer bekendheid te krijgen voor mijn schilderkunst op maat. De locatie was al zeer leuk en bij toeval gevonden. Ik loop en fiets vaak […]

Tuin aan zee van een zandgrond tuin, naar gras en bloemen.

Tuin aan zee van een zandgrond tuin, naar gras en bloemen. Een chaletje en een tuin aan zee echt heerlijk, zeker als je in het centrum van Amsterdam woont en werkt. Als het chaletje gereed is:” geplaatst en aangesloten’,’ zit er nog wat zandgrond omheen. En hoe ga je daar een leuke tuin van maken? […]

Chaletje aan zee

We waren al 3 weken niet meer naar ons chaletje aan zee geweest, door al de familie verjaardagen en werk. Wat erg jammer was want, het was een fantastische nazomer. Maar nu herfstvakantie, dus nog even een weekje genieten van ons chaletje. En toch besloten om de tuin aan te pakken. Nu bestaand uit alleen […]

Meer artikelen