De blog van Linda

Hallo!
Ik ben Linda, hier kun je meer informatie over mijn werk en mijn leven vinden.
Op deze blog deel ik graag mijn ervaring met jullie.

De First Lego League

De First Lego League. Het was deze week super druk geweest, maar moest deze zaterdag nog naar een klant dat stond in mijn agenda. Ik was zo in gedachten dat ik op het afgesproken adres bij een school aan kwam. Het Metis Montessori Lyceum Amsterdam. En toen dacht ik oo ja ik had met leerlingen […]

IK WORD SOMS ZO KWAAD

De Kerst nadert weer en dan word ik weer benaderd Door RTL4 Woonmagazine of ik voor de kerst editie wat leuke interieur tips wil weggeven. Dit gebeurd al drie jaar lang achter elkaar, ben benieuwd wanneer ze mij weer gaan bellen. Nee niet 1x maar wel 2 en soms 3 keer in een week word […]

Einde Expositie Tegenstellingen

Mijn eerste expositie Tegenstellingen is afgelopen. Wat was het leuk veel enthousiaste reacties gehad. En er is zelfs een schilderij verkocht en verschillende nieuwe aanvragen. Dus conclusie expositie heeft geholpen om meer bekendheid te krijgen voor mijn schilderkunst op maat. De locatie was al zeer leuk en bij toeval gevonden. Ik loop en fiets vaak […]

Meer artikelen