De blog van Linda

Hallo!
Ik ben Linda, hier kun je meer informatie over mijn werk en mijn leven vinden.
Op deze blog deel ik graag mijn ervaring met jullie.

6 WEKEN VAKANTIE HEERLIJK

Oohh wat was het heerlijk, 6 weken vakantie. Dat was heel lang geleden. En ik had het ook echt verdient en mijn gezin ook. Ik ga altijd maar door maar dat is eigenlijk niet goed voor je Het buitenchaletje in Kijduin heeft me gered zeker in Corona tijd anders was ik zeker overspannen geworden. Want […]

schandalig, ik moet echt meer bloggen

Ja echt schandalig dit moet je wekelijks doen, nu maar proberen met het drukke chaotische leven.

De First Lego League

De First Lego League. Het was deze week super druk geweest, maar moest deze zaterdag nog naar een klant dat stond in mijn agenda. Ik was zo in gedachten dat ik op het afgesproken adres bij een school aan kwam. Het Metis Montessori Lyceum Amsterdam. En toen dacht ik oo ja ik had met leerlingen […]

Meer artikelen