Of het nu om een Interieur Ontwerp voor een hotel, kantoor, showroom, zorgcentrum, school, winkel, restaurant, bar of een woonhuis gaat: Design Studio LINDESIGN’s interieur ontwerper Linda Overgoor ontwerpt het interieur voor u.

Interieur

Interieur ontwerpen begint met goed luisteren naar de opdrachtgever, daarna volgt het creatieve proces naar een goed en uitdagend ontwerp met creatieve oplossingen. Hierbij komt het aan op creativiteit vindingrijkheid en het vermogen om goede alternatieven te bedenken.

LINDESIGN streeft naar kwaliteit, en werkt daarom regelmatig samen met andere (interieur) architecten, bouwkundig tekenaars, geluidstechnici en grafisch vormgevers om grotere projecten tot een succes te maken.

Zelfstandig

Als zelfstandig interieurarchitect is LINDESIGN niet gebonden aan bepaalde interieur-bouwers of aannemers. Hierdoor zijn vergelijkingen eenvoudig te maken en kan altijd de beste prijs kwaliteit verhouding worden gezocht.

Als het interieur ontwerp is goedgekeurd kan de uitvoering beginnen. Rondom de uitvoering moet veel geregeld worden voor de planning, het afsluiten van contracten, aanvragen van offertes, budget beheer en de aankoopbegeleiding. En daarbij komt natuurlijk het uitzoeken van de uitvoerende partij. Wij kunnen u in deze fase goed begeleiden door de uitvoering geheel of gedeeltelijk te coördineren en veel werk en zorgen uit handen te nemen.