Ontwerp geheel kantoorpand DURATHERM in Elburg. Duratherm is een familiebedrijf met bijna 15 jaar ervaring in het levering en ontwerp van aardwarmtesystemen. Het bedrijf zorgt o.a. voor grondboringen, waardoor de medewerkers behoorlijk vies en modderig kunnen zijn met zand en olie aan de handen. Hier moest dus in het interieur rekening mee worden gehouden. De wanden zijn dan ook allemaal behangen met hufterproof en afneembaar behang, en betegeld met tegels zodat alles makkelijk is schoon te maken. Dat was een voorwaarde van de opdrachtgever. Daarom zijn er autocad tekeningen op de kantine tafels gedrukt, zodat de vieze vingers op de witte tafel niet meer opvallen en er dus minder ergernis is.    

GLAZEN RVS TRAP

Verder wilde de opdrachtgever een glazen trap om voor de bezoekers een wat nettere indruk te maken. Dit is een RVS trap met glas geworden. Als decoratie zijn er RVS lijsten gemaakt met werk gerelateerde foto’s, met daarachter sfeervol licht. En het kantoor gedeelte moest vooral een licht en warme uitstraling hebben met een schitterend zicht op het Veluwemeer.

GLAZEN RVS TRAP

Op het laatste moment heeft de opdrachtgever toch besloten om er nog een verdieping op te bouwen. Dit is uiteindelijk gelukt. Helemaal van glas met een prachtig uitzicht voor vergaderingen en een dakterras voor het personeel. Het is erg belangrijk dat het personeel het naar zijn zin heeft.