Ontwerp interieur exterieur Golden Tulip Hotel nu NH Hotel was een super leuke opdracht. Voor dat we het pand op het Mosplein in Amsterdam Noord aan gingen pakken was het een ziekenhuis vanaf 1966 t/m 1987in 1999 werd het een Hotel. Ik hou van HOTELS ontwerpen de routingen bepalen, besprekingen met het personeel. Hoe werken zij. Hoe kunnen wij daar de perfecte perfecte routing en oplossing voor ontwerpen. En wat het nog leuker en interessanter maakt in een bestaand pand wat eerst een ziekenhuis was in BovenIJ Ziekenhuis. Omtoveren naar een leuk gezellig hotel, die ziekenhuissfeer moest eruit.  

En dat is zeker gelukt. Wat ik wel jammer vond is dat we een beetje vast zaten aan een klassieke ouderwetse sfeer. Maar als je je daar in gaat verdiepen en inleeft, gaat dit prima lukken.

Nu 17 jaar later zit er al lang een nieuw interieur in, maar ik vond het wel leuk dat de gemeente Amsterdam, mijn man werkt er, vaak gingen vergaderen en dan kon hij genieten van de zaal die zijn vrouw had ingericht. Maar het leukste komt nog de rotonde voor het Hotel ziet er nog steeds zo uit hoe ik het ontworpen heb En de kleur aan de buiten gevel is ook nog hetzelfde gebleven. Zoals ik het verzonnen had. Het zou leuk zijn als er altijd iets zo blijft als ik ontworpen heb een leuke erfenis voor later.