Ontwerp vergadertafel Kingsday Amsterdam. Het reclamebureau 180 Kingsday heeft LINDESIGN gevraagd om een vergadertafel te ontwerpen. Ze wilden iets nieuws en origineels: het werd een pingpongtafel. De voorwaarde was dat de tafel plaats bood aan veertien mensen. De tafel ziet er exact uit als een pingpongtafel, hij heeft dezelfde verhoudingen, maar is wel een stuk groter. Het netje, in het midden van de tafel is een grappig element en maakt de tafel helemaal af. 180 Kingsday gebruikt de tafel voor besprekingen, maar natuurlijk wordt er ook regelmatig een potje getafeltennist. Wat heel goed is om even van alle stress af te komen en om de creativiteit te stimuleren. Dus wil je een multifunctionele vergadertafel LINDESIGN heeft altijd goede oplossingen.  

Voorwaarde

De voorwaarde was dat de tafel plaats bood aan veertien mensen. De tafel ziet er exact uit als een pingpongtafel, hij heeft dezelfde verhoudingen, maar is wel een stuk groter.

Voorwaarde

Het netje, in het midden van de tafel is een grappig element en maakt de tafel helemaal af. Kingsday gebruikt de tafel voor besprekingen, maar natuurlijk wordt er ook regelmatig een potje getafeltennist