LINDESIGN.AMSTERDAM wordt een nieuwe website, die ik zelf kan onderhouden op WordPress. Studenten van het MEDIACOLLEGE in Amsterdam zijn op dit moment al een paar maand bezig met mijn website. Zij hebben deze opdracht gekregen als eindexamen project. Twee teams werken keihard om van mijn website de leukste van Nederland te maken. En het wordt ook super moeilijk om er hier een uit te kiezen. Beide teams zijn super goed bezig. En de websites worden ook totaal anders.
-mijn eigenontwerp vertaald in een website, supercool
-en een heel mooi scrapbook vertaald in een website Wat is een scrapbook? Het maken van een plakboek die gevuld is met foto’s en tekeningen en teksten op een creatieve en fantasievolle manier.
Ik ga jullie alvast een voorproefje geven. Laat alsjeblieft weten welke je het meest aanspreekt hier een aantal eerste indruk plaatjes. Eigenlijk hoop ik dat ik beide mag nemen.
Het is ontzettend leuk om met deze enthousiaste jonge mensen samen te werken. Ook leuk om te zien, hoe eigenwijs ze zijn en toch proberen hun zin door te drijven.
Het team wat mijn ontwerp uitwerkt, zal me nu wel zat zijn. Elke keer toch nog een ander letter type, of andere kleur, ‘’ja, LINDESIGN is veeleisend.’’
Maar ze komen ook met veel dingen aanzetten waar ik het bestaan niet van wist en dat is geweldig. Ook mogen ze van mij minder braaf zijn grotere Lettertypes lekker scheef scratches, blijkbaar is dat toch moeilijker te realiseren dan ik dacht.