Interieurontwerp Entrepotdok Amsterdam. Het woongebouw Aquartis is ontworpen door Liesbeth van der Pol. Aquartis staat naast de pakhuizen aan het Entrepotdok in Amsterdam en tegenover dierentuin Artis.   Op de plek van Aquartis stond oorspronkelijk een kolenopslagplaats. De kolenopslagplaats is door een leerling van de architect Hendrik Petrus Berlage ontworpen met veel kappen en een zware steunmuurconstructie. De steunmuur is gehandhaafd om zo de atmosfeer van het oude gebouw te behouden.   De kappen van het woongebouw Aquartis zijn van glas en de gevels zijn van houten frames. Bewoners van het pand kunnen de pui wegklappen om zo optimaal van de zon en het uitzicht te genieten. De enorme glazen gevels geven het gebouw een moderne uitstraling. De appartementen zijn verschillend van opzet en omvang, maar alle appartementen hebben een glazen serre. Het woongebouw Aquartis is een lang, hoog gebouw en is vanuit de wijde omtrek zichtbaar.

Strak en rommelig samen

Indiase man en Canadese vrouw gaan verhuizen naar een groter appartement op de Entrepedok, samen met hun 1 jarige kind. Hij houdt van strak en zij van veel kleur en rommelig. Samen komen ze er niet uit hoe zij het appartement in willen richten hiervoor hebben zij LINDESIGN ingeschakeld.

Strak en rommelig samen

Met een aantal eisen die zij hadden, heeft LINDESIGN geprobeerd om deze te verwezenlijken en dat is gelukt ze waren super blij met het ontwerp en kleuradvies.