‘Ja, het wordt tijd om me nu eens echt zwaar te verdiepen in social media. Ik ben er achter gekomen dat het echt werkt. Een beetje aandacht op facebook en LinkedIn en ja hoor een nieuwe klant en reacties.
Vooral Instagram vindt ik leuk, in een blik ben je op de hoogte waar alle ontwerpers van de hele wereld mee bezig zijn. En kom ik er achter dat ik nog zo slecht niet ben, dat ik aardig vooruitstrevend ben ook qua materiaal gebruik enzovoort.
Wat ik ook jammer vind, is dat er heel veel klanten in een bepaalde stijl blijven hangen of trend.
VERNIEUWEN, iets eigens, iets leuks, iets anders is mijn motto .Helaas kan dat niet altijd. Een combinatie van alles of toch naar de Glossytrend waar we uiteindelijk toch weer naar toe gaan. Hangplantjes sinaasappelkistjes, kratjes grove muren en roestkrukken zijn toch echt wel passé heel Amsterdam ziet er het zelfde uit, zo jammer.
En daar gaan we maar eens over schrijven in de nieuwe LINDESIGN.AMSTERDAM blog. Wat maakt LINDESIGN mee over bouwprojecten en klanten. ‘Genoeg…………’