LINDESIGN is een zeer divers Interieur Architect & industrieel Ontwerp Bureau. Van totale interieur inrichting tot meubeldesign, bouwaanvragen en schilderijen. Zeg het maar en LINDESIGN gaat voor u aan de slag.    

Bouwaanvragen

Overweegt u woning uitbreiding, een aanbouw van 3 meter of meer of een prachtig dakterras dan kan LINDESIGN u hierbij helpen. LINDESIGN verzorgt tot in de perfectie het gehele traject van een bouwkundige tekening, de bouwaanvraag bij de gemeente voor de bouwvergunning tot de daadwerkelijke verbouwing en de uiteindelijke oplevering.

Schilderingen

LINDESIGN’s “schilderij op maat” service biedt de gelegenheid voor particulieren en bedrijven, om opdracht te geven voor het maken van een schilderij op maat. Aan de hand van het gewenste formaat, thema en uw lievelingskleuren wordt een schilderij met de juiste uitstraling op maat gemaakt.  

Industrieel design

LINDESIGN’s industrieel ontwerper Linda Overgoor kan u helpen bij het ontwerp van nieuwe producten en bij het verbeteren van bestaande producten door nieuwe materialen of vormen toe te passen. Tijdens het industrieel ontwerp proces houdt LINDESIGN uiteraard rekening met de wensen en mogelijkheden van de gebruikers en de fabrikant. Bij de uiteindelijke vormgeving wordt gelet op het smaakgevoel van het publiek en bestaande stijlen en designstromingen.

Interieur design

Of het nu om een Interieur Ontwerp voor een hotel, kantoor, showroom, zorgcentrum, school, winkel, restaurant, bar of een woonhuis gaat: Design Studio LINDESIGN‘s interieur ontwerper Linda Overgoor ontwerpt het interieur voor u. Interieur ontwerpen begint met goed luisteren naar de opdrachtgever, daarna volgt het creatieve proces naar een goed en uitdagend ontwerp met creatieve oplossingen. Hierbij komt het aan op creativiteit vindingrijkheid en het vermogen om goede alternatieven te bedenken.

Tuinen en buitenruimtes

Ook heeft LINDESIGN ervaring met het ontwerpen van buitenruimtes. Interieur en buitenruimtes hebben vaak met elkaar te maken. Het mooiste is als het interieur overloopt in de buitenruimte, zodat er een mooi geheel ontstaat. En daar kan LINDESIGN voor zorgen, van een mooie verkeers-rotonde voor een hotel, een buitenruimte voor een bedrijf, met groen en parkeerplaatsen, of een prachtige tuin met buiten keuken.

Meubel design

Wilt u een nieuwe eethoek, kast of dressoir, een meubel voor thuis, op het kantoor of in uw winkel:  LINDESIGN kan design meubels voor uw ontwerpen en uitvoeren. In goed overleg is LINDESIGN in staat dat ontwerp te realiseren, dat precies bij uw stijl en verdere interieur past.