Lindesign Interieur Architect & Industrieel Ontwerp Bureau in Amsterdam. Of het nu om een Interieurontwerp voor een hotel, kantoor, showroom, zorgcentrum, school, winkel, restaurant, bar of een woonhuis gaat: Design Studio LINDESIGN’s interieur ontwerper Linda Overgoor ontwerpt het interieur voor u.

Bureauprofiel

Interieur Architect & Industrieel Ontwerp Bureau LINDESIGN in Amsterdam is een dynamisch bedrijf gemanaged door designer Linda Overgoor. Linda Overgoor is een ervaren Interieur Architect en heeft talloze interieurs ontworpen zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers.

Ondernemer

LINDESIGN houdt zich ondermeer bezig met:Interieur Ontwerp, Industrieel Ontwerp, Meubel Ontwerp, Bouwaanvragen en Schilderij-op-Maat service. Interieurarchitect & Industrieel Ontwerp Bureau LINDESIGN staat ingeschreven in het architectenregister van interieurarchitecten. Dat wil zeggen dat het bureau voldoet aan de opleidingseisen die de wet op de architecten titel stelt. LINDESIGN is ook aangesloten bij de BNO Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers de grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland en een profesioneel team dat ontwerpers en hun vak op allerlei manieren ondersteund en promoot.

Interieuradvies

Naast het maken van een interieurontwerp, kunnen wij ook helpen met interieur advies. LINDESIGN interieuradvies is er, voor wanneer een interieur een opfrisbeurt nodig heeft. Als u bijvoorbeeld denkt aan nieuwe meubels, een nieuwe indeling, een lichtadvies of nieuwe kleuren: Vraag LINDESIGN om interieuradvies. Met een kleine verandering kan uw interieur er weer zeer verfrissend uitzien.