3D visualisatie interieurontwerp Amsterdam. Weer een leuke nieuwe klus maar nu heel anders dan alle andere klussen. Deze klant had een goed idee en wou dat eerst op tekening zien, voordat zij gingen verbouwen en op zich was dat wel slim. Want uiteindelijk zijn de plannen anders uitgevallen en hierdoor kan je veel kosten besparen. LINDESIGN heeft eerst van deze verdieping een 3D visualisatie bestaand gemaakt met daarin het idee van de klant. Uiteindelijk kwam de klant erachter dat het idee toch een beetje krap was zie ook toegevoegde tekeningen. LINDESIGN heeft daarvoor iets advies gegeven waar ze over nagedacht hebben en uiteindelijk na ook de andere verdiepingen te hebben getekend met daarin wat interieuradvies ideeën.  

Ze hebben uiteindelijk het interieur advies van LINDESIGN opgevolgd en zijn super blij met het eindresultaat. Zo begin je met 1 verdiepingen wordt de opdracht uitgebreid met nog 2 verdiepingen. En wordt het geheel beter dan ze zelf in gedachten hadden.

En toch is deze manier van werken nog niet zo gek, als degene die de 3D tekeningen maakt ook nog een interieurarchitect is kan je er dus veel meer uithalen, met extra opties en ideeën is het ook nog makkelijker kiezen om tot het perfecte huis droom huis te komen.