Interieurontwerp Engelsmanplaat te Zwolle appartementen complex. Mevrouw Spoor vroeg LINDESIGN haar nieuwe appartement in te richten zij ging verhuizen van een grote eengezinswoning naar een appartement op de Engelsmanplaat 6 te Zwolle. Deze appartementen zijn uit 1975 mooi gelegen aan het water, dit appartement is op de begane grond 87 M2 met 2 slaapkamers en een kleine tuin daarachter.

Begin

We hebben uiteindelijk het hele huis gestript, badkamer zaten nog tegels in uit 1975 en mevrouw wou een wat modernere uitstraling wat bij haar bestaande meubels pasten. De keuken en badkamer hebben we totaal vernieuwd de rest is ingericht met bestaand meubels die mevrouw Spoor zelf in bezit had. Verder hebben we aan de achterkant van het appartement naast de schuifpui naar de tuin een extra smal raamgeplaatst met melk glas hier zat eerst een glazen pui met een deur naar de slaapkamer deze deur vond ze onnodig want in de hal zat ook al een toegangsdeur naar deze slaapkamer, toen hebben we besloten om deze wand dicht te maken met een extra langraam bijna tegen de schuifpui aan met melkglas om toch wat extra licht te vangen in de woonkamer en had ze meer ruimte voor haar meubels.

Begin

Verder hebben we om de verwarmingsradiatoren een ombouw gemaakt dat zij een mooie vensterbank heeft om wat planten of kunst neer te zetten, en zijn de grove radiatoren niet meer zichtbaar. Verder zat er een hele hoge drempel naar de tuin toe dat we daar een extra tree hebben laten maken, dat het veel makkelijker is om de tuin te betreden, ook als ze wat ouder wordt. Met het eindresultaat was zij zeer tevreden.