Spanish Ice Cream.

In 2014 heeft mijn man verlof opgenomen voor 3 maand en zijn we gaan reizen door Spanje.

Mijn dochter was net een half jaar en mijn zoon nog net geen 5 en nog niet leerplichtig. We hebben toen ergens in Belgiƫ een vouwwagen gehuurd en zijn gaan trekken richting Spanje om daar de mooiste kite stranden te ontdekken.

We zijn in Noord Spanje op Camping La Gaviota  beland. Dat was een erg leuke knusse camping aan zee , waar we wel drie weken zijn blijven hangen omdat het zo knus en gezellig was.En Precies daar kwamen we deze fantastisch ontworpen ijsjes tegen ik en de kinderen waren allemaal fan. De vormgeving vindt ik fantastisch simpel en kleurrijk. En de kinderen vonden de inhoud lekker  en hebben er ook heel leuk mee gespeeld

Ik heb ze toen meegenomen om ze ooit nog eens vast te leggen op doek, dat is hout geworden vorig jaar ben ik met de blauwe begonnen maar was het weer zo druk met LINDESIGN interieurs. Dat het er even niet van wam om ze af te maken. Afgelopen weekend was er eindelijk na lange tijd niets, dat ik dacht laat ik dat schilderen maar weer oppakken. Als ik het nu niet afmaak gebeurt het nooit meer. Lekker muziekje aan en de laatste 2 afgemaakt.

Het op hout schilderen valt me altijd wel weer tegen want het zuigt de verf op, al met al vindt ik ze toch leuk geworden een mooie herinnering vastgelegd op hout 30 cm x 40 cm een mooi  formaat voor deze ijs hulsels. Binnenkort te koop op LINDESIGNSHOP.NL waar we nu druk mee bezig zijn. Isabelle die ook samen met wat studenten van het media college mijn website heeft gemaakt en nog steeds up to date maakt. Zij maakt voor mij nu ook de Shop zij heeft zich ontwikkeld tot een echte Shopify expert. Kijk maar op Studio Dot

Er wordt hard aan gewerkt.

Ice van Spanish Ice Cream Collection
Ice van Spanish Ice Cream Collection
Cream van de Spanish Ice Cream Collection
Cream van de Spanish Ice Cream Collection