Wat is een werkplek belangrijk zeker in Amsterdam. Een gezellige werkplek is zo fijn in Amsterdam. Ik werk al heel lang vanuit huis. Een mooie lichte werkplek heb ik daar met zicht over de gehele Albertcuypmarkt. Een geweldige plek die ik niet meer in wil ruilen.

Aantal jaar geleden heb ik het op een kantoor geprobeerd bij Coare architectenbureau en projectinrichter. In Amsterdam Noord in de Mokerstraat.  Daar vonden ze het gezellig als ik kwam werken . En kon ik gebruikmaken van hun vergaderzaal en overleg ruimte.

En zouden we samen werken met een aantal projecten. Ik kon er gratis gebruik van maken. Dat heb ik natuurlijk uitgeprobeerd. Het was wel gezellig. Maar de ruimte vond ik te donker . Waar ik vaak dan weer somber van wordt.

Uitzicht vanaf mijn werkplek.
Als ik ruimte nodig heb voor presentaties of collages heb ik dit mooie uitzicht.

En ik werd er veel afgeleid, door wat gezellige mensen. Ik zelf wou gewoon in die uren bikkelen. Plus een uur heen en terug fietsen vond ik ook wel zonde van mijn tijd. Terwijl alle projecten die ik had of heb, op loop of fietsafstand vanaf huis zijn. Vooral tegen de kersperiode aan in de donkere dagen is het hier wel heel gezellig in de buurt. Met mooie kerstversiering op de markt. Wat een heerlijk uitzicht. Je eigen terrasje vanuit je werkplek. Wat wens je jezelf nog meer.